Gépjárműbiztosítások

A gépjármű biztosítások a legismertebb biztosítási ágazatok közé tartoznak.


Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB)

Valamennyi gépjármű tulajdonosnak rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. A felelősségbiztosítással a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat téríti meg a biztosító. A kötelező biztosítást a 2009. évi LXII. törvény szabályozza. (Érdemes lehet linket tenni az aláhúzott rész alá netjogtár, vagy bármi jó lehet). A törvény megkülönbözteti a flotta biztosításokat a flotta méretet el nem érő biztosításoktól, azaz 5 db felett különleges díjhirdetési lehetőségre is van lehetőség.

Társaságunk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. közvetítőjeként közreműködik a KGFB ajánlattételi folyamatban, flották kapcsán az egyedi hirdetési lehetőséget is megvizsgálva a biztosítótársasággal közösen.

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. több mint 20 milliárd forintos díjbevételével meghatározó szereplője a hazai KGFB piacnak. A kedvező díjak megismeréséhez, forduljon társaságunkhoz!

Casco

Az egyik legmagasabb arányban választott önkéntes biztosítás a casco. A jármű tulajdonosok a biztosítás révén a saját járműveikben, baleset során keletkezett károkra kapnak kártérítést a biztosítótól.

Casco esetében is megkülönböztetik a biztosítótársaságok a lakossági és flotta biztosításokat. Itt törvényi korlátozás hiányában a Biztosítónál már egy járműtől is flottaként tudjuk kezelni a vállalatok casco megkereséseit.

Társaságunk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. közvetítőjeként közreműködik a casco ajánlattételi folyamatban, flották kapcsán az egyedi árazási lehetőséget egyeztetve a biztosítótársasággal.

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. több mint 10 milliárd forintos díjbevételével meghatározó szereplője a hazai casco piacnak. A kedvező díjak és szolgáltatási csomagok megismeréséhez, forduljon társaságunkhoz!

alfa

CÉGINFORMÁCIÓ

   

AE-Cargo Közvetítő Korlátolt felelősségű társaság

   

Székhely: 1193 Budapest, Csokonai utca 8. II.em 42.

   

Adószám: 27952656-2-13

   

Cégjegyzékszám: 13-09-205936

FIZETÉSI PARTNERÜNK

TOP